FAQ

Wat is de volgende stap als ik me ingeschreven heb?

Na je inschrijving, nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Je krijgt hier meer informatie over het werken bij Dufec en je doet een oefentelling. Als alles goed gaat, maken we je inschrijving als veldwerker compleet en kun je aan de slag.

Nog niet ingeschreven? Klik dan hier >

Hoe word ik ingepland?

Na de kennismaking sturen we je inloggegevens voor ons plansysteem. Op deze website zie je meteen welke projecten beschikbaar zijn en kun je jezelf in gaan plannen. We sturen je regelmatig een mail met daarin een overzicht van alle beschikbare projecten, zodat je op de hoogte blijft.

Wat zijn de werkdagen en werktijden?

De werkdagen en werktijden kunnen per dag verschillen. Je kunt uit gaan van drukke momenten op de dag zoals de ochtend- en de avondspits. De tijden van je werkdagen hangen af van waar het project is en wat er gedaan moet worden. De werkdagen zijn vooral op dinsdagen en donderdagen. Soms hebben we ook in het weekend werk.

Werk ik buiten?

Om goed te kunnen registreren moet je altijd goed zicht op het verkeer hebben. Dat betekent dat je (ook als het regent) meestal buiten werkt. Het kan voorkomen dat je af en toe vanuit de auto mag werken. Bij kou en slecht weer doen we er alles aan om het werk zo aangenaam mogelijk te maken.

Moet ik in Tilburg wonen?

Bij Dufec werk je de ene dag in bijvoorbeeld Groningen en de andere dag in Antwerpen. Wij zorgen er altijd voor dat je vanuit onze algemene vertrekplaats met ons mee rijdt. We vertrekken vaak vroeg in de ochtend en dan rijden er nog geen bussen en treinen, dus je moet wel in Tilburg (of in de buurt van Tilburg) wonen of bij familie/vrienden kunnen overnachten.

Is een bijbaan bij Dufec alleen voor studenten?

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om zich in te schrijven en bij ons als veldwerker aan de slag te gaan!

Ik kan niet altijd werken, is dat een probleem?

Bij Dufec kijk je in het overzicht op welke dag we projecten hebben, en je plant jezelf dan in. Kun je een weekje niet werken of zit er geen project bij wat in je planning past? Dan hoef je je niet in te schrijven.

Wat is het uurloon?

De vergoeding hangt af van de werktijd, reistijd en pauzetijd. Voor een hele dag werken is de vergoeding uiteraard hoger dan voor alleen een ochtend of een middag werken. De vergoeding staat altijd in het projectoverzicht. Je weet voordat je je inplant wat je die dag gaat verdienen.